Beschrijving object

Dit sfeervolle huisje op tuin 32 bestaat uit een (historisch) koofje en een (nieuwere) aanbouw. In de fraai afgewerkte ruime koof vindt u de keuken. In de aanbouw bevinden zich de ruime woonkamer en de knusse slaapkamer. De elektra is binnen en buiten aangelegd door een gecertificeerd bedrijf, zeer compleet en vooral: veilig.

Het huisje is in 2015 buitenom geschilderd en recent ingrijpend gerenoveerd. Aan de slootzijde is een stevige beschoeiing geplaatst. Ook is er een metalen opslagruimte aanwezig.

In de tuin ging het mij vooral om de sfeer: bomen, struiken en borders rond het grasveld en langs het pad. De beplanting is een samengaan van cultuur en natuur. Tussen de tuinplanten staan veel bewust gekozen leuke en ook bijzondere wilde planten. Er is een beplantingsoverzicht aanwezig. De tuin is in september 2018 uitgebreid en deskundig gesnoeid.

Mijn opvolgers kunnen dankzij de voordelige en zeer complete inventaris, waaronder meubels, verlichting, serviesgoed, pannen, bestek, keukenlinnen, kookplaat met volle gasfles, koelkast, een grasmaaier en nog veel meer direct beginnen met genieten!

Het tuinhuis is getaxeerd op €  11.000,- en dat is ook de vraagprijs. Voor de inventaris wordt in overleg een bescheiden bedrag in rekening gebracht.

Het taxatierapport en de facturen van recente grote investeringen zijn ter inzage aanwezig.

Nieuwsgierig? Bel met Nettalien Wolfs (06 28 15 31 94) of stuur een email.