Werkochtenden

In overleg met groenbedrijf Erkelens, die de eerste en laatste werkochtend komt assisteren, zijn dit de geplande werkochtenden:

  • Zaterdag – 13 april
  • Zaterdag – 1 juni
  • Zaterdag – 7 september
  • Zaterdag – 2 november


De werkochtenden willen we graag combineren met het koffiemoment voor leden. 

Model statuten

Bekijk hier de AVVN-modelstatuten

De passages over financiën en taxaties staan hier als basis uitgangspunten. De uitvoering berust bij OVT bij een beëdigd boekhoudbureau en een beëdigde makelaar.

Van de AVVN​

Advieslijst Nationaal Keurmerk Natuurlijk Tuinieren Deze lijst helpt je om keuzes te maken om op je tuin zo natuurlijk mogelijk te tuinieren. Wat zijn de minst milieubelastende bestrijdingsmiddelen, werkzame stoffen en wat zijn de minst milieubelastende meststoffen? Doe er je voordeel mee en download hier de lijst.

Oproep

Beste tuinleden,
Het bestuur vraagt jullie vriendelijk, maar dringend om het huishoudelijk reglement en de statuten goed te lezen. Zo weet je precies wat de doelstellingen en de regels zijn die bij het lidmaatschap horen.
Het bestuur heeft onder andere de taak de regels te handhaven, maar is helaas een flink deel van haar tijd kwijt aan het waarschuwen van leden.
Het kan zoveel prettiger en eenvoudiger. Dank voor je medewerking!

Het bestuur

Algemene ledenvergadering

Op vrijdag 22 maart 2024 wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. Aanvang 20.00 uur in het clubhuis. Per mail ontvang je binnenkort de benodigde documenten.

Stoken op de tuin

Veilig de kachel branden op de tuin? Bekijk de aanwijzingen in dit document.

Oproep aan alle leden

Hierbij willen we graag een oproep doen aan alle mensen die nog oude tekeningen of foto’s van hun huisje of huisje-met-tuin hebben. Ab Wessels is alles aan het inventariseren en digitaliseren en probeert een archief te maken, maar er is enorm veel verdwenen. Afgezien van verdwenen gegevens is het toch ook ontzettend leuk om onze geschiedenis te kunnen bekijken.

Vragen aan het bestuur?

Het bestuur vergadert elke 3e dinsdag van de maand.
U kunt het bestuur een mail sturen om vragen te stellen of om aandacht te vragen voor een bepaald onderwerp. Het onderwerp zal dan in de eerstvolgende bestuursvergadering aan de orde komen. Daarnaast blijft de mogelijkheid om voorafgaand aan elke bestuursvergadering, tussen 19.30 uur en 20.00 uur, persoonlijk een onderwerp voor te leggen aan het bestuur.

Aanleg parkeervakken, wie helpt?​

Op de ALV is besloten om parkeervakken aan te brengen op de parkeerplaatsen. Heb jij daar verstand van? Of ken je iemand die daarbij kan helpen? We horen het graag!

Klik hier als je tips voor ons hebt!

Wanneer komen de facturen?

Factuur lidmaatschap: Januari
Factuur verzekeringen: Juli
Factuur elektra: Januari

Omgaan met klachten

Wat doe je als je onenigheid hebt of je stoort aan gedrag van je buren of andere tuinleden? Bekijk hier onze omgangsvormen.

 

Zand verkoop voor OVT leden
  • Kosten 2,50 euro per kruiwagen
  • Alleen op zaterdag
  • Betaling contant en vooraf

Reken voorbeeld:
4 kruiwagens nodig?
Dat is 4 x € 2,50 = € 10,00.

Ruilkast

Op het terras tussen de natuurtuin en het clubhuis staat een kast met allerlei leuke dingen. Het is een ‘ruilkast’ waar je boeken, tijdschriften, zaadjes en stekjes kunt vinden. Je mag er gratis iets van meenemen en graag ook weer leuke dingen terugplaatsen, zodat anderen er ook weer blij van worden.

Kleine Schelluinsekade 9-11,
4204 TZ  Gorinchem

© Volkstuinvereniging Onze Vrije Tijd | 2024