Tuinhuis kopen of verkopen?

Algemene informatie over het betrekken van een volkstuin

Actueel aanbod

Er zijn op dit moment geen huisjes te koop

Een volkstuin huren en een tuinhuis kopen

Kosten
De prijs van een aangeboden tuinhuisje, en eventueel een kasje en een schuurtje, is gebaseerd op een onafhankelijke taxatie door een erkende taxateur.
De definitieve koopprijs wordt overeengekomen tussen verkoper en koper. De grond waar de huisjes op staan, wordt door OVT verhuurd aan haar (aspirant)leden.

Jaarlijks ontvangt elk lid een factuur voor de huur van de tuingrond en voor het gebruik van elektra en water.
Als je geen lid bent van OVT en je hebt belangstelling voor een tuinhuis, neem dan eerst contact op met het bestuur via het contactformulier.

Voorzieningen
De tuinhuisjes beschikken allemaal over water en elektra. Er is geen aansluiting op het riool. Voor de gasvoorziening wordt gebruik gemaakt van gasflessen. In het clubgebouw is een toiletgebouw aanwezig. Om hier toegang toe te krijgen krijg je een sleutel bij het aangaan van het lidmaatschap.

Inlichtingen
Wil je meer weten over de aankoop van een tuinhuis in combinatie met een lidmaatschap? Neem dan telefonisch contact op met Nettalien Wolfs: 06 28 15 31 94 of reageer per MAIL.
Je krijgt dan alle informatie over (aspirant)lidmaatschap, tarieven en de aankoopprocedure.

Een tuinhuis verkopen
Neem eerst contact op met het bestuur. Het bestuur schakelt een erkende taxateur in die een reële inschatting van de waarde maakt. Het huisje wordt gratis voor je op deze pagina aangeboden. Er is vrijwel altijd een lijst met geïnteresseerde (aspirant)leden, zij hebben voorrang bij het recht van kopen. Als je een tuinhuis wilt verkopen aan een niet lid….dan wordt de koper eerst lid van OVT om ook de tuingrond te kunnen huren. De vereniging ontvangt van de verkoper een vaste provisie van 5% van het verkoopbedrag.