Een geslaagde Open Tuinendag!

Ondanks of dankzij het iets mindere weer is onze allereerste open tuinendag een zeer geslaagde dag geworden waar iedereen met genoegen op terug kan zien! Juist omdat het de eerste keer was en er géén verwachtingen …behalve dan die van buienradar waren… gaf dit een mooi voorbeeld van hoe het kan.

Velen kwamen op de fiets terwijl het regende wat toch zeggen wil dat er interesse is in de tuinen, en voor álles er omheen getoond. Blije gezichten van het rondwandelende publiek dat zichtbaar genoot van álles wat er te zien en te doen was!

Geweldig bedankt.. Bezoekers, kinderen en genieters van deze zeer geslaagde dag! Gemeente Gorinchem, Piazza winkeliers, Diko, GVV Raptim én de media die deze ietwat verregende mooie dag mede mogelijk hebben gemaakt!

Het bestuur bedankt álle vrijwilligeres, tuinleden voor het vele werk wat er vooaraf is verricht…alsmede de plantendokter, de insectenspecialist, de broodjesspecialist, er zijn diverse leden die een behoorlijke bijdrage uit eigen beweging hebben geleverd om de open tuinendag een betere slagingskans te geven! Hierbij waren nog aanwezig de vogelbescherming, de bijenhouders uit Giessenburg. Ook dank aan alle tuinleden die hun tuinen hebben opengesteld voor het publiek!

GEWELDIG…DE OPBRENGST VAN DE OPEN TUINENDAG HEEFT NETTO €603,- OPGEBRACHT!……ALLE VRIJWILLIGERS…….BEDANKT!

Op naar 2019!